Look of the day: Mixed grey

Books

Ferie læsning1

Ferielæsning!! Jeg var egentlig begyndt at tælle dage til hvornår jeg skal på ferie. Men pludselig løb tiden fra mig og der er nu kun 2 dage til jeg skal på ferie. Jeg tager afsted i en uge på Mallorca sammen med den sødeste veninde. Og jeg GLÆDER mig. Altså ikke fordi at sommervejret ikke lever op til mine forventninger herhjemme, men mest af alt fordi jeg skal afsted på ferie. Afsted, flyve og til et helt andet sted end lige Danmark. Jeg har faktisk aldrig været i Spanien, så jeg ser frem til en uge med ren afslapning (hvis jeg kan) og masser af sol. Og selvfølgelig læsning!!

Jeg hører til de personer, som slæber flere bøger med på ferie. (Altså hvis jeg ved at det er en ren badeferie, selvfølgelig!) Og dette år er ingen undtagelse. Jeg har sågar været så flittig at tage bøger med til min veninde, hvis hun skulle kede sig ;-)
Af bøger elsker jeg krimi bøger, dog har jeg altid kunnet lide de barske biografier, men krimi har vist vundet den konkurrence. Og jeg har rykket mig videre i krimi. For jeg har været rigtig vild (og er det stadig) med Camilla Läckberg bøgerne, men indtil for nylig er jeg begyndt at læse Sara Blædel, da jeg synes de er spændende, især fordi hendes bøger omhandler stederne i København.
Derfor slæber jeg hele molevitten med i kufferten og ser frem til ferie!

Hvis I har været på ferie eller skal på ferie – så er bøgerne ovenover mit bud, hvilke bøger der kunne være spændende at læse her i ferien :-)

Må I have en dejlig aften læsere :-)

bloglovin

6 kommentarer

 • Karina Vigsø

  Det ser spændende ud :-) Jeg holder mig dog mest til
  forfatteren Camilla Lackberg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Vigsø

  Det ser spændende ud :-) Jeg holder mig dog mest til
  forfatteren Camilla Lackberg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Vigsø

  Det ser spændende ud :-) Jeg holder mig dog mest til
  forfatteren Camilla Lackberg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Tak, ja Camilla Läckberg er altså bedst :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak, ja Camilla Läckberg er altså bedst :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak, ja Camilla Läckberg er altså bedst :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Mixed grey