Outfit on budget

Dress to dress

go boho

Nu hvor sensommeren er kommet, så ville jeg lige vise jer et par outfits jeg er helt vilde med. Jeg har det lidt blandet med kjoler. Jeg har altid været den meget feminine type og gået meget i nederdel og kjoler. Men over sommeren har jeg for det meste holdt mig til nederdelen. Og det er en skam! For det er så fint og lækkert at kunne bære sommerkjoler, eller i dette tilfælde en sensommer kjole. Derfor er det ligeså meget en reminder til mig selv om at jeg skal hoppe i mine kjoler igen. Alle kjoler kan købes på Asos og ligenu kan du ovenikøbet spare op til 50 % på nogle af kjolerne.
Bare et lille tip :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit on budget