It's friday

Look of the day: Time for vacation

 

vaccation.

Look of the day: Cardigan: Saint Tropez, Skjorte: Pieces, Nederdel: H&M, Sko: Shoebiz, Taske: Octopus 

Iiiih hvor har jeg glædet mig længe til denne dag, ikke bare fordi det er lørdag. Men fordi jeg tager på ferie med min veninde i dag. En hel uge med afslapning og solskin. :-)
Det vil selvfølgelig betyde at jeg også holder ferie fra bloggen. Hvis jeg får tid og hvis internetforbindelserne tillader det, så kan det være at jeg lige kigger ind en af dagene. Men jeg lover at jeg vender stærkt tilbage når jeg kommer hjem igen. Og forhåbentlig med en masse dejlige ferie billeder. :-)

Nå jeg vil lige pakke det sidste færdig, smutte hurtig ned på arbejdet og så holde ferie med god samvittighed.

Må I få en dejlig weekend og uge :-)

Feriekuller herfra!! :-)

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's friday