Look of the day: The girl with the flowers

Mine favoritter

favoritlakker

1. Nilens jord “689”, 2. Estee Lauder “12 white beige” 3. Ciaté “Iced frappe 081” 4. Christian Dior “707 Gris Montaigne” 5. Christian Dior “545 Psychedelic orange” 6. Nilens jord “667”

Jeg er en stor fan af neglelakker, men samtidig ret vanskelig hvad angår køb af neglelakker. Det er ikke nemlig ikke hvad som helst jeg putter på mine negle. For det første skal børsten være god og derved nemmere at påføre neglelakken. Derfor er jeg vild med Christian Diors lakker, da børsten er meget tyk ifht andre lakker. Desuden har Christian et hav af smukke farver i deres lakker, som enhver kunne købe sig fattig i :-)
For det andet, så går jeg meget op i kvaliteten på neglelakker. Jeg synes det er så ærgeligt når lakken kun holder 1 dag eller 2, så jeg vil hellere købe en lidt dyrere (og bedre) neglelak, og så have en neglelak der rent faktisk holder mere end 2 dage. Selvfølgelig kommer det også meget an på hvor meget man arbejder med sine hænder til hverdag, da det jo selvfølgelig vil slide på hænder og negle.
For det tredje så har lakkens farve meget at sige! Jeg er lidt blandet hvad angår farver. Normalt er jeg til de mere sarte og dusede farver og andre gange (dog mest om sommeren) er jeg helt vild med pangfarver såsom “545” fra Christian Dior. Men det hele handler jo egentlig bare om at finde farver der passer til ens garderobe og humør.
De her lakker er ihvertfald mine favoritter ligenu :-)

4 kommentarer

 • Janni P

  Flotte lakker. Findes lakkerne stadigvæk fra Dior?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Tak, ja alle farver kan købes i Matas eller Magasin :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Pæne billeder du har taget. Hvor er dine vaser fra? De er meget smukke :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: The girl with the flowers