Et lille hej!

Outfit on budget

outfitonbudget

1. Day Birger et Mikkelsen tee HER 2. Pieces nederdel HER 3. Mimic Copenhagen taske HER   4. Shoe shi bar HER

Så er jeg tilbage fra London og tilbage på bloggen igen. Jeg har været meget afsted her i august måned og derfor er bloggen også blevet en smule overset. Men jeg er tilbage og er klar med masser af herlige blog indlæg til jer – og ovenikøbet en lækker konkurrence. Glæd jer! :-)

Det er så længe siden jeg har lavet et outfit on budget til jer, så jeg tænkte at det nu var på tide med et nyt. Jeg er gået udfra at vejret endnu engang viser sig fra sin bedste side og  lader solen skinne igen i dag. Derfor vil jeg ønske at jeg kunne klæde mig i en fin tee med en lidt højtaljet nederdel. Hæng tasken over skrå og hoppe i et par lækker sneaks med tilhørende farve. Perfekt til shopping eller bare en regular gåtur :-)

Jeg har pludselig fået en fridag i hånden og er taknemmelig for det! Jeg er lidt bagud med udpakning af diverse ting og jeg har slet ikke fået styr på alle mine nye shopping items, så jeg glæder mig til at kunne komme i bund med disse ting og få ryddet op! :-) Elsker fridage!!

Må I få en dejlig dag :-)

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lille hej!