Konkurrence: Moss Copenhagen

Film: Spies og Glistrup

 

spies

Jeg var i torsdags inde og se Spies og Glistrup med min skønne mor. Først og fremmest havde jeg faktisk set frem til filmen, da jeg havde hørt gode anmeldelser af filmen.
Min mor og jeg får spist en hyggelig middag og sætter derefter kurs ind på biografsalen. Min allerførste tanke, da jeg kigger rundt inde i salen er aldersgruppen. Jeg må have været den eneste person under 30 år. (Dette er selvfølgelig forskelligt, hvilken by man ser filmen, eller det er ihvertfald min tanke) Men lyset blev slukket og filmen gik i gang, så mine tanker om at være den yngste blandt sæderne var pludselig glemt. Altså indtil filmen viste sine udfoldelser. Jeg var fascineret over både Pilou Asbæk og Nicolas Bro talenter for at spille rollerne som Spies og Glistrup så præcise. De levede sig virkelig ind i rollerne og det var umuligt at sætte en forkert fejl på nogle af de personlige ting. Filmen ramte plet!!
Når det så er sagt, så vendte tanken om at være den yngste i biografsalen tilbage. For filmen indeholder ekstrem meget nøgenhed og sex. Der bliver ikke sparet på hvordan Spies levede sit vilde liv og derved bliver det også vist i filmen. Derfor er filmen ikke for sarte sjæle hvad angår det.

Men alt i alt en super god og sjov film med mange afsløringer og hemmeligheder. Jeg kan varmt anbefale Spies og Glistrup :-)

6 kommentarer

 • Hans Flæng

  Spændende vurdering! Jeg finder det dog meget sjovt at du har siddet blandt de ældre og set filmen. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hans Flæng

  Spændende vurdering! Jeg finder det dog meget sjovt at du har siddet blandt de ældre og set filmen. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hans Flæng

  Spændende vurdering! Jeg finder det dog meget sjovt at du har siddet blandt de ældre og set filmen. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Det var en sjov fornøjelse ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Det var en sjov fornøjelse ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Moss Copenhagen