Outfit on budget

Little black boot

bootz

1. Shoebiz 2. Vila 3. Billi bi 4. S//bar 5. Shoe Shi Bar

Efteråret begynder så småt at vise sig frem, så jeg er på udkig efter et par støvler, som kan modstå efteråret og samtidig skinne i min garderobe. Hvis man spurgte mig sidste år, så nægtede jeg at gå i de ovenviste støvler. Jeg er meget feminin i min stil og derfor passede den der store klodsede støvle ikke ind. Men nu er jeg blevet klogere og er faktisk ret vild med støvlerne, der er lidt klodsede og “grimme”, at jeg rent faktisk tror at de vil passe perfekt ind i min stil. Sikke dog, at ens mening kan ændre sig, hva? ;-)
Derfor har jeg fundet de her 5 støvler, som jeg ville elske at have i min garderobe, specielt nr. 5. De er nemlig både råd og alligevel lidt klodset – derfor ville jeg bruge støvlerne til en lidt finere kjole med strømpebukser til og så hoppe i støvlerne!! :-)
Har du en favorit? :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit on budget