Film: Spies og Glistrup

Look of the day: Grey shades and dots

dots

 

Look of the day: Cardigan: Amish, Sweatshirt: Mango, Nederdel: Pieces, Loafers: Faith, Armbånd, Kranz og Ziegler.

Sikke et trist vejr der er udenfor, eller ihvertfald i Jylland. Men hvad betyder det, når man alligevel arbejder indendøre ;-) Jeg har været lidt småsyg de sidste par dage, så det har været en lidt stille dag på arbejdet for mit vedkommende. Hvorfor er det lige at man altid skal blive syg, når vejret skifter? Eller også skyldes det at jeg rendte rundt i nederdel både i mandags og igår. (Ups!) Men min bedste undskyldning må være, at jeg solen skinnede ;-)
Billederne er fra igår, hvor jeg havde min nye sweartshirt fra Mango. Den er købt i Mango i London, hvilket er en super flot butik, og hvis vi ikke skulle shoppe 117 andre steder, så havde jeg gået mere amok i Mango. For deres efterårskollektion er noget så fin. :-)
Jeg vil smutte tilbage til arbejdet og derefter hjem og hoppe under dynen og pleje min småsyge.

God aften til jer søde læsere :-)

Forresten hvis du ikke allerede har deltaget i Moss Copenhagen konkurrencen, så kan du stadig nå det ved at klikke her.

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Film: Spies og Glistrup