Bare et godt tip

September

 

537020_10151606937931314_337584459_n (1)
 September startede ud med indsamling til Red Barnet :-)

halskæde
Er lidt stolt af min nieces hjemmelavede halskæde, som var en gave til mig :-)

IMG_4255
Jeg har været glad for prikker :-)

spies
Og været inde og se Spies og Glistrup med min søde mor. Læs anmeldelsen her

September har indtil videre været helt fantastisk! Jeg synes jeg har oplevet så mange ting, måske derfor jeg synes måneden går sindsygt hurtig :-) Dog har jeg haft en anelse travlt og har måtte løbe lidt stærkt, men jeg elsker jo at have travlt, så der er ingen brok herfra ;-)
Men hvad betyder det, når tingene går den rigtige vej og jeg begynder så småt at have styr på alle mine småting :-) Jeg er faktisk på vej ud at løbe en sen aftentur, så det blev en ganske kort update i dag :-) Ses imorgen! :-)

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare et godt tip