Min aften

3 coats to the fall

coatsto

1. French Connection find den HER 2. Asos find den HER 3. Oasis find den HER

Jeg elsker jakker! Og jeg elsker fine mønstre og farver. :-)
Jeg faldt derfor lige over de her 3 fine jakker på Asos.com, som jeg ville kunne bruge ligenu. Frakken med leo print er jeg helt vild med, da den har det helt rette print som jeg holder så meget af. Den ville være rar at have hængende i mit skab ligenu ;-) Den ternede frakke ville jeg kunne bruge til mine feminine kjoler og nederdele for at bryde det ellers så fine look jeg næsten altid går i. Jeg mangler egentlig også en oversized frakke i år, da jeg har solgt min oversized frakke fra Zalando, så denne vil faktisk været et godt supplement :-)
Og til sidst har jeg valgt den farverige (jep jeg er begyndt at have flere farver på mig!) blazer/coat som jeg faktisk også ville bruge som en oversized jakke til en af mine kjoler. Jeg elsker at den stadigvæk er en anelse figursyet og har en rigtig god længde :-)

Jeg håber I nyder dagen :-) Jeg har taget lidt tidligere fri fra arbejdet i dag, da jeg vil ud til et lagersalg i Ikast. Og mon ikke jeg kunne finde et par ting eller to som skal passe ind i min nye garderobe, hope so! ;-)
Må I få en dejlig aften :-)

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min aften