New in

Get the fall Asos sale

asos sale.

1. Sleeve Jacket find den HER 2. Mix tee dress find den HER 3. Flower mesh dress find den HER 4. Skinny Trousers find dem HER 5. Jet Pocket find dem HER 6. Playsuit Bow front find den HER 7. Knitted dress find den HER 8. Fluffy Jumper find den HER 9. Whitney Eve cardigan find den HER

Uhh Asos.com har netop lanceret deres udsalg, hvor du ligenu kan spare 10 % på ALLE køb. Derfor har jeg valgt nogle af de lækre efterårsvarer jeg vil klikke hjem i indkøbskurven. Jeg er specielt vild med playsuitet, da jeg synes den er perfekt feminin til mig, selvfølgelig med et tilhørende strømpebukser og en boucle jakke. ;-)
Jeg har netop valgt disse items, da jeg synes det hører til min egen stil samt følger efterårstendenserne. Selvfølgelig er jeg jo lidt af en outbreaker, så jeg kan godt lide at mikse modetendensen med min egen stil. Og denne gang har jeg faktisk valgt lidt udenfor min ellers feminine stil. (Jajaja jeg er jo så småt ved at blande lidt af det råt ind i skabet, meeeen det tager jo tid ;-) ) Kunne du tænde dig at spare 10 % på dit næste køb?
Så klik HER og skriv 10XTRA ved checkout – det er bare et godt tip ;-)
Har du nogle favoritter? :-)

3 kommentarer

 • CLARA

  Hæ Hæ du skal nok lære at bære det rå tøj. Selvom du er pæn som feminin :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CLARA

  Hæ Hæ du skal nok lære at bære det rå tøj. Selvom du er pæn som feminin :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CLARA

  Hæ Hæ du skal nok lære at bære det rå tøj. Selvom du er pæn som feminin :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in