Rosegold

Heads up

justsaying
Hep Hey!! Jeg har lige fået nøglerne til min lejlighed og hvor er det dog skønt!! :-) Så jeg tripper lidt på kontoret nu og glæder mig til at flytte ihvertfald lidt ind i dag :-) Og i aften står den på hyggeligt samvær med min familie. Og senere ud og spise og ind og se filmen Tarok. Min familie er ret stor fan af trav og der er jo noget hyggeligt ved at se en film, hvor handlingen har fundet sted, som ikke er så langt væk herfra :-)
Men i alt mit flytterod bliver der nok ikke forfærdelig meget tid til at blogge. Derfor får I lige et sneak peak på look of the day :-) Resten får I i weekenden :-)
God torsdag skønne læsere :-)

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rosegold