Look of the day: Yellow day

I love music

 

 

lorde_royals
Tryk på billedet for at høre sangen.

Hvor er det dog egentlig længe siden at jeg har vist noget fra musikkens side. Så hvorfor ikke gøre det i aften? :-) Jeg ved faktisk ikke om sangen er kommet frem, da jeg kun har hørt den et par gange i radioen. Men jeg er blevet helt vild med denne sang fra Lorde, hun har nemlig en helt unik sangstemme og nogle sindsyg gode tekster. Derfor vil jeg da lige dele ud af min favorit musik/sang for tiden :-)
Det er første dag efter ferien og jeg valgte selvfølgelig at starte ud med tømmermænd, selvfølgelig ikke i min bedste mening! Men da lørdagens bytur åbenbart bød på to tømmermænds dage, tjah så må man jo bare følge trop. ;-) Men det har været en lang dag, (nok mest pga. søvnunderskuddet) men alligevel en aften hvor jeg har haft overskud til at få ordnet nogle løse ender. Nu er der jo kun 10 dage til at jeg skal flytte og jeg glæder mig! Men det kræver også rigtig meget tid og planlægning. For der er mange små ting der skal være styr på før jeg kan flytte ind og så er jeg så småt begyndt at pakke nogle af mine ting ned, altså de ting jeg nu engang har tilbage. (De fleste af mine ting er pakket ned i flyttekasser.) Så jeg glæder afsindig meget til at få mine ting tilbage! :-) Nå back to the theme. Hvad synes I om sangen? :-)

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Yellow day