Outfit on budget

Look of the day: Grey Tone

grey tones

Look of the day: Sweater: Vila, Skjorte: Second Female, Støvler: Six Mix, Armbånd: By marklund, Ur: Skagen

Goddag ladies
I får lige en lille omgang billeder af mit outfit fra forleden aften, hvor jeg var til middagshygge med nogle søde veninder. Jeg elsker bare de stunder med mine veninder og jeg værdsætter dem endnu højere, når det er længere tid siden jeg har set dem. Og sådan en stund havde jeg, da jeg var sammen med 3 af mine veninder til en aften fyldt med pigesnak, god middag og selvfølgelig snakke om alt og intet. :-)
I dag er jeg taget på arbejde for nogle timer (ja ja nu er ferien jo ligesom ovre for mig), derefter skal jeg til 8 års fødselsdag hos verdens bedste nevø og senere i sommerhus med et par venner. Alt i alt en dejlig lørdag i vente.
I må have en dejlig weekend. :-)

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit on budget