3 coats to the fall

Rosegold

rosegolds

1. Asos Smooth Rings find dem HER 2. Michael Kors find den HER 3. Asos Charm Necklace find den HER 4. Asos Statement Necklace find den HER 5. Asos Bangles find dem HER 6. Asos Earrings find dem HER

Kobber og rosenguld hitter stort herhjemme i øjeblikket og jeg er fan! Findes der noget mere yndigt at bære fine smykker af rosenguld her i efterårsmånederne? Nej vel? Jeg har fundet 6 smykker i rosenguld og kobber som jeg ville elske at eje. Faktisk har jeg ringene i sølv, se nogle af dem her. Jeg synes egentlig at efterår og rosenguld smykkerne går fint i hånd og hånd og derfor er jeg på udkig efter flere smykker til min samling. Mon ringene eller en af halskæderne skulle hoppe i min shoppingbag – you never know ha ha.. ;-)

Du kan købe alle smykker hos Asos.com ved at klikke lige her. :-)

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 coats to the fall