Bootz 40 %

My makeup fix

makeupfix

Godmorgen til de morgenfriske! ;-)

Jeg har sovet fortrinligt og er helt frisk til denne mandag! :-) Apropos frisk så vil jeg denne mandag fortælle et par fif og vise min egen makeup kollektion, for at jeg netop kan se bare LIDT frisk ud om morgenen ;-) Jeg må vist høre under kategorien “Less is more”. Da jeg egentlig ikke er ovenud vild med at putte alt for meget i ansigtet af makeup. Dog er jeg en tidligere Matas-pige og har haft et hav af rengbuens farver i ansigtet igennem årenes løb. Men nu er jeg blevet mere plain hvad angår makeup. Jeg søger stadigvæk efter det lidt mere enkle og naturlige look. Selvfølgelig med et par midler i brug til at fuldføre det mirakel ;-) Men her er mine tips og produkter:

1. Vi starter med øjenskyggen fra Estee Lauder. Jeg kan specielt godt lide Estee Lauders produkter, da de ikke er tilsat parfume og kan derfor bruges af alle sarte sjæle. Hvilket spiller en vigtig rolle, nu hvor vi har med øje området at gøre. Jeg bruger til hverdag en lys øjenskygge og hvis jeg skal spice øjene lidt op med en mere markeret makeup, bruger jeg den mørke øjenskygge oven på buen af øjenlåget.

2. Solskinspudderen/Blush fra Lancome er et must i en makeup taske! Især om vinteren. Denne pudder har nemlig en smule “shimmer” i sig, hvilket giver mine kinder en anelse glød uden at blive for meget “sminket”. Jeg bruger pudderen lige under mine kindben og af og til på næseryggen. Den er super til de dage hvor man føler sig en tand for bleg til vejret ;-)

3.  Jeg er en STOR fan af børster/ pensler om man vil ;-) Og derfor er denne børste bare ét af de mange jeg har liggende herhjemme. Men jeg vil dog fremhæve denne børste fra Nilens Jord, som er en af mine favoritter. Børsten er perfekt til ovenstående blush/solskinspudder, da børste er dejlig blød og fælder ikke så let.

4. Den sorte eyeliner fra Dior er et af mit kæreste eje. Den er simpelthen så uundværlig til min hverdags makeup. Da jeg ikke har ret markeret øjenvipper, så kan denne eyeliner give den markante touch, så mine øjne bliver en anelse mere markeret. Jeg skal dog nævne at dette er den eneste eyeliner der virker for meget. Både fordi den ikke er blød, men også fordi den er sort sort. Altså sort, som i mørk. Jeg har prøvet adskillige eyelinere, hvor farven nærmest er helt grå og det giver bare ikke det samme resultat som med en helt sort eyeliner. Kender I det? :-)

5. Så kommer vi til mascaraen. Og den er en anelse svær. For jeg har prøvet rigtig mange mascara og jeg er meget kræsen hvad det angår. Derfor er jeg blevet svært glad for Lancômes mascara som hedder “Hypnose Drama”. Den har en buet børste, som gør at mine vipper kan få en anelse volume samt adskiller mine vipper i en flot vifte. Jeg bruger kun sort mascara.

6. Jeg har altid en maximizer lipgloss med i tasken. Den er noget så skøn og er uundværlig på mine læber. Lipglossen har et tint af chili i sig, hvilket gør at glossen sitre en smule på læberne og give den rette volume. Nu er jeg ikke kvinden med de allerstørste læber, så jeg kan af og til godt bruge lidt volume og samtidig få lidt shine på læberne. BRUG ALTID en eller anden form for lipgloss eller sart læbestift, det shiner ethvert makeup look op! Det er bare et tip ;-)

7. Og jeg har selvfølgelig gemt det bedste til sidst! Dog med en dårlig nyhed. Shimmerpouder fra Dior er nemlig mit yndlingsprodukt – den frisker ethvert tømmermænds eller trætheds tegn op! Den er virkelig et vidunder middel – jeg bruger lidt shine ovenpå kindbene og en anelse på næseryggen. (Dog pas på du ikke kommer til at skinne for meget) Men men men produktet er desværre udgået fra Dior, dog har jeg hørt fra tidligere kollegaer i Matas, at der skulle komme en bedre og flotte udgave snarest. Så hold øje ;-)

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bootz 40 %