Blackfriday

1. advent

advent

Godaften herinde :-)

Jeg er netop lige kommet hjem efter en dejlig 1. december/advent.
Da det er en tradition har hele familien været hjemme hos min skønne mor og julehygge med julemad og gaveregn af adventsgaver. Og med sådan en start på december, så ved jeg bare at denne måned og jul bliver helt speciel :-)
Jeg hører nemlig til den barnelige sjæl hvad angår jul og derfor bliver der ikke sparet på hyggen :-) Derfor sidder jeg egentlig og tænker tilbage på en utrolig dejlig weekend med masser af fornøjelser. Fredagen startede med en kæmpe julefrokost sammen med mine kollegaer. Lørdag gik tiden med de første julegave indkøb og derefter hjemmebag samt julehygge sammen med mine kære søster. I dag vågnede jeg frisk op og gik straks i gang med at pynte hele lejligheden. Og det hele bliver bare lidt hyggeligere med glimmer, julelys og duften af gran. Jep, jeg kan mærke det! Julestemningen er kommet hjemme hos mig :-)
Har I haft en dejlig 1. advent? :-)

12 kommentarer

 • Britta Clausen

  Det er en nydelig adventskrans. Hvor har du købt julekuglerne? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta Clausen

  Det er en nydelig adventskrans. Hvor har du købt julekuglerne? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta Clausen

  Det er en nydelig adventskrans. Hvor har du købt julekuglerne? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Tak :-)
   Glaskuglerne kan købes i diverse supermarkeder :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianna Nybo

  Så hyggeligt med julehygge. Jeg håber også at du haft en dejlig december :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianna Nybo

  Så hyggeligt med julehygge. Jeg håber også at du haft en dejlig december :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianna Nybo

  Så hyggeligt med julehygge. Jeg håber også at du haft en dejlig december :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Det er nemlig dejligt med masser af hygge :-) Jeg håber ligeledes at du har fået en dejlig start på julen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak :-)
  Glaskuglerne kan købes i diverse supermarkeder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak :-)
  Glaskuglerne kan købes i diverse supermarkeder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Det er nemlig dejligt med masser af hygge :-) Jeg håber ligeledes at du har fået en dejlig start på julen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Det er nemlig dejligt med masser af hygge :-) Jeg håber ligeledes at du har fået en dejlig start på julen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blackfriday