Look of the day: Grey to the day

Getting there…

julebillede

Af og til er jeg faktisk ret heldig. Nogle gange skal man nok bare tænke sig om og nyde nuet. For når man kigger sig omkring, så er livet jo herligt og fyldt med dejlige stunder.
Og billedet ovenover er klart et bevis på alt hvad der er dejligt! :-)
Min søde veninde var i København i weekenden og jeg må indrømme at misundelsen var stor. For jeg ved at København er fyldt med det fineste julepynt og der er sådan en hyggelig atmosfære i juletiden. Så i aftes modtog jeg dette skønne billede af Hotel D’angleterre og deres fine fine fine juleudsmykning. Ikke nok med at min søde veninde huskede at tage et billede for mig, så er jeg ret så glad for at have dette billede i gemmeren nu :-)
Jeg er i et allertiders julehumør og er spændt som et lille barn til at holde juleferie snart. Allermest glæder jeg mig til at kunne nyde juledagene med masser af dejlige aftaler :-)

Hvad med jer? Er I klar til julen? :-)

 

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Grey to the day