Re post: Look of the day

Glædelig 4. advent

4.advent

Åh så er det blevet 4. advent og hvor er det skønt! Tænk engang 2 dage til jul – det er jo helt vildt! Jeg synes december måned er gået vanvittig hurtig og pludselig er det juleaften. Men hvor er det dog en skøn tid at gå imøde. Jeg glæder mig som et lille barn til at besøge mine forældre imorgen og tage på “miniferie” hos dem i et par dage. Det er faktisk blevet en tradition at de fleste af mine søskende er hos min mor i juledagene. Nogle dage hvor vi går ture, spiller spil, hygger, ser julefilm og vigtigst af alt, bare er sammen og nyder hinandens selskab. I min familie går vi meget op i at hygge omkring hinanden, især i juletiden :-)
Apropos jul. Så var jeg til årets sidste julefrokost med mine veninder igår. Og sikke en aften, hvilket har resulteret i mindre spændende tømmermænd i dag. Men jeg hører til den type at jeg ikke kan ligge ned en hel dag. Så jeg har istedet for brugt dagen på at spise frokost med en veninde, bagt de sidste julesnacks, løbet en tur i det blæsende vejr og nu er jeg ved at småpakke til “juleferien” hos mine forældre. Senere skal jeg besøge min søde søster til julehygge. Hvilket betyder en masse dyner, julefilm, juleslik og mest af alt afslapning. Jeg glæder mig til en helt almindelig hyggesøndag og muligvis lidt forplejning af tømmermændene ;-)
Kig ind senere på bloggen, jeg har en opskrift i gemmeren til jer :-)
Glædelig 4. advent :-)

 

6 kommentarer

 • Jeg synes også juletiden er en af de bedste årstider på året!!Håber du får det hyggeligt med dine søskende og foældrer!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes også juletiden er en af de bedste årstider på året!!Håber du får det hyggeligt med dine søskende og foældrer!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Det er en dejlig årstid på året. Tak for den søde kommentar. Jeg håber der kommer en dejlig julestemning hos dig og din familie :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Det er en dejlig årstid på året. Tak for den søde kommentar. Jeg håber der kommer en dejlig julestemning hos dig og din familie :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes også juletiden er en af de bedste årstider på året!!Håber du får det hyggeligt med dine søskende og foældrer!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Det er en dejlig årstid på året. Tak for den søde kommentar. Jeg håber der kommer en dejlig julestemning hos dig og din familie :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Re post: Look of the day