Looks of the year#1

Happy new year

happy newyear

Ihh det er så spændende! Det er blevet nytårsdag og det er klart en af mine yndlingsdage :-) Alle glæder sig til at fejre nytårsaften og det kræver en del forberedelser alle steder. Jeg elsker nytårsaften og alle de dejlige øjeblikke man går i løbet af aftenen. Om man er til vild fest og masser af ballede eller man er til en hyggeaften med spil og lækre drinks. Jeg hører dog til det sidstnævnte. Jeg har været til mange vilde og store fester, jeg har arbejdet nytårsaften og sågar været fuld. Men de sidste to år har jeg nydt at kunne have lidt mere stille og rolig nytårsaften. Jeg elsker at kunne nyde en lækker nytårsmiddag, spille spil, ud og se på den fine nytårshimmel og mest af alt lave fikse drinks ;-)
Når jeg tænker tilbage på året 2013 så har det været et spændende og meget lærerigt år. Jeg fik en hård start på året, men jeg kom på benene igen og fik lært en masse nye ting om livet og om mig selv. Jeg er glad for det sted jeg er i dag. Jeg kunne næsten ikke ønske mig mere, så jeg er mere end tilfreds :-) Da jeg er en sucker for traditioner, så er det jo en tradition at komme med et par nytårsfortsætter. Så jeg har lige et par enkle at dele med jer :-)

1. Lære at spare på pengene. Jeg har altid været glad for at shoppe og rejse, men jeg må vist erkende at jeg skal blive bedre til at spare ;-)
2. Finde mere tid til mine veninder og familie. Jeg har i de sidste par måneder haft meget travlt, hvilket har betydet mindre tid til mine nærmeste.
3. Dette modsiger vist nr. 1, men jeg vil mere ud og rejse. Jeg nåede i 2013 at rejse til Berlin, London og Spanien. Måske behøver jeg ikke at rejse 3 gange om året, men en rejse i ny og næ har jo aldrig skadet ;-)
4. Blive bedre til at svare på alle jeres kommentar her på bloggen :-)

Jeg har nydt at have alle jer læsere med på bloggen i dette år. I har været så trofaste og tålmodige, mht til besvarelse af kommentarer. Jeg elsker at I følger med og at I kommer med alle jeres dejlige kommentarer  – det er så bekræftende at vide at I kan lide at læse med. Og jeg har flere ting i ærmet til jer i det nye år. Så bliv endelig hængende i det nye år. :-)
Rigtig god nytår til jer alle – og pas nu godt på hinanden :-)

12 kommentarer

 • Laura

  Godt nytår smukke :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Godt nytår smukke :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rask

  Vi er alle sammen nogle travle mennesker. Vi ved at du svarer os når du har tid :-)
  Godt nytår til dig og bloggen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rask

  Vi er alle sammen nogle travle mennesker. Vi ved at du svarer os når du har tid :-)
  Godt nytår til dig og bloggen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrikke Dahlgreen

  Det er det smukkeste billede af dig!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrikke Dahlgreen

  Det er det smukkeste billede af dig!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Godt nytår smukke :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rask

  Vi er alle sammen nogle travle mennesker. Vi ved at du svarer os når du har tid :-)
  Godt nytår til dig og bloggen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrikke Dahlgreen

  Det er det smukkeste billede af dig!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Tak for et godt blog år. Det har spændende at følge din blog i 2013. Godt nyt år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Tak for et godt blog år. Det har spændende at følge din blog i 2013. Godt nyt år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Tak for et godt blog år. Det har spændende at følge din blog i 2013. Godt nyt år

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Looks of the year#1