Behind the scenes

The christmas outfit

christmasoutfit Julen i min familie er helt speciel. Alle samles den 23. december og julehygger med spil og julemad. Den 24. december holder vi en julefrokost om formiddagen og derefter tager nogle i kirke, imens vi andre hygger med Disneys Juleshow. Dette er en tradition hvert år, og da vi går meget op i traditioner i min familie, så bliver det selvfølgelig også sådan i år. Jeg er derfor på udkig efter det helt rette juleoutfit til d. 24. december. Normalt har jeg aldrig været vild med tanken om den “hjemmestrikkede julesweater” hvor der både er snemænd og rensdyr på. Men i år er noget andet. Jeg er faktisk blevet en anelse forelsket i de forskellige julesweater og synes det kunne være så fint med en nederdel til. (Selvfølgelig! hvad ellers!) Så jeg har fundet nogle sweatere inde på Asos jeg overvejer at købe. Hvad synes I? Og har I en favorit?

Jeg vil smutte om til min veninde og fejre før-fødselsdag. God aften til jer :-)

bloglovin

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Behind the scenes