Looks of the year #2

Bootz sale

sales

Nu er det blevet januar og som mange af jer ved, så er det også udsalgsstart mange steder. Personligt kan jeg godt lide udsalg, især hvad angår tøj. Hvor lækkert er det ikke lige at kunne få yndlings kjolen eller den lange kashmir cardigan til under halv pris? Dog må jeg indrømme at jeg er en smule skuffet i år. Jeg elsker at shoppe og købe januarudsalg. Men der er bare ikke mange klæder der fanger mig i år. Jeg synes jeg har set det hele før og jeg holder meget af at kunne finde noget specielt, som jeg kun ville købe på udsalg. Men intet. Eller lidt har jeg naturligvis købt ;-)
Dog i aftes faldt jeg over bootz.com sale og der var faktisk flere ting jeg kunne finde interessant. Jeg har længe gået og ledt efter den perfekte dame hue/hat, som er en smule bøjet og ganske fin. Og jeg tror muligvis at jeg har fundet den helt rette. De andre ting kunne min garderobe også have meget glæde af – især den strikkede cardigan i den fine rød/hvide farve. Kunne du tænke dig at se mere til Bootz.com sale, så klik HER.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Looks of the year #2