Rêve de miel

Hello snow

snow
Ja ja jeg ved godt hvad I tænker – SNE!! Nogen mener at det er det værste at træde ud i et snevejr og sjappe rundt med våde og kolde fødder. Men jeg hører til de folk som elsker sne!! Sne kommer kun et par få gange om året – så hvorfor ikke nyde den imens den er her? Ja jeg ved godt at det er bidende koldt og det ikke altid er så sjovt at hverken cykle eller køre i det her vejr. Men hvis man skal se positivt på tingene, hvorfor så ikke slå sig løs i vejret? Jeg tog lidt før fri i dag og drog hjem til mine forælder, hvor hele min familie stod klar til en dag i sneen. Og gud hvor var det skønt!!  En eftermiddag hvor man var pakket ind i varmt skitøj, fundet kælken frem og ellers bare vade ud i et perfekt snevejr! Pludselig var voksne mennesker børn og det var ligesom i de gamle dage i ens barndom. Jeg er et kæmpe legebarn nogle gange, og derfor elsker jeg at kunne slå mig løs i den barnelige sjæl og hygge med min familie og deres børn. Derfor nyd sneen – det er jo pragtfuldt! :-)

 

6 kommentarer

 • Nadja

  Det er nogen smukke sko, hvor har du købt dem??!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Det er nogen smukke sko, hvor har du købt dem??!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Det er nogen smukke sko, hvor har du købt dem??!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Tak søde Nadja :-)
   De er købt i Bianco og jeg skulle vist mene at de stadig har dem i butikkerne :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak søde Nadja :-)
  De er købt i Bianco og jeg skulle vist mene at de stadig har dem i butikkerne :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak søde Nadja :-)
  De er købt i Bianco og jeg skulle vist mene at de stadig har dem i butikkerne :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rêve de miel