Look of the day: No whitey go there

Lately

easycake
Var blevet inviteret ud og spise hjemmelavet is med fransk chokoladekage ;-)
look14
Har nydt naturen og den friske luft :-)
em
Var tilskuer til EM kampen i torsdag – og byder velkommen til det første billede af min mor på bloggen ;-)
chris
Været til et spændende foredrag afholdt af Chris Macdonald :-)

Lidt forskellige billeder fra den seneste tid. Og samtidig 4 ting der har gjort mig ret glad :-)
Første billede er fra en aften hvor min skønne storesøster inviterede mig ud at spise – hvilket resulterede i en rigtig hyggelig aften. Det er vigtigt at man af og til kan tage en dag ud af kalenderen, hvor der kun bliver fokuseret på de gode ting og nyde en dejlig aften i et dejligt selskab :-)
Jeg har været noget så naturglad på det sidste. Jeg er virkelig begyndt at holde af vinteren. Bare pakke sig ind med masser af vintertøj og så ud i det danske vintervejr – det er altså en af de rareste ting jeg ved :-)
Og så var jeg en af de heldige der måtte være tilskuere til en af de mange EM kampe i Boxen i Herning. Det var min første landskamp og oplevelsen var helt fantastisk. Det kan klart anbefales ;-) Og tilsidst var jeg blevet inviteret ud og høre foredrag med Chris Macdonald. (Beklager det sjove billede, men manden stod jo aldrig stille!!)
Det har været en dejlig tid på det seneste :-)
Nu vil jeg smutte i biffen og se Potts filmen :-)
God aften :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: No whitey go there