Looks of the year#4

Look of the day: No whitey go there

lookwhitey
Look of the day: Cardigan: Karen by Simonsen, Bluse: H&M, Nederdel: Inwear, Ur: Skagen, Pandebånd: Jewels CPH

Hej søde læsere :-)
Så er jeg tilbage på bloggen igen efter et par dage “fri”. Og det har været ganske underligt. Jeg løber lidt stærkt i denne tid og jeg har mange projekter jeg skal have styr på og en familie der skulle bruges tid samt mine veninder. Derfor havde jeg brug for et par dage til at koble fra og måtte forsømme min blog lidt. Nogen gange kan man ikke forudse tiden der kommer og pludselig har man så mange bolde i luften, at man har lidt svært ved at gribe dem. Men jeg har haft nogle dejlige dage som er blevet brugt på nogle lange køreture, (elsker at køre i bil ;-) ) har haft nogle dejlige timer med min skønne familie, arbejdet, fået styr på nogle hjemmelige projekter og så selvfølgelig til EM håndbold kamp ;-) Så jeg er egentlig godt tilfreds med alle de ting jeg har opnået i denne uge. Så nu skulle der gerne være lidt overskud til bloggen igen :-) Vi har vel alle brug for lidt fritid og ferie, ikke? :-)

Billederne ovenover er faktisk fra igår, hvor jeg var hjemme til familiemiddag hos mine forældre. Vejret har været dårligt hele weekenden, så det har været lidt problematisk at skulle tage billeder udenfor. Desuden ville jeg nok have en lidt utålmodig søster, hvis hun skulle tage billeder ude i regnen ;-)
Nå jeg vil nyde min sidste søndag med absolut afslapning – god søndag :-)

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Looks of the year#4