New in: Mira cardigan

One chance

onechance

Jeg har jo helt glemt at fortælle om filmen One Chance, som jeg var inde og se i sidste uge. :-)
Alle kender jo navnet Paul Potts og One Chance er en biografi bygget op omkring Pauls liv og hans kæmpe gennembrud. Filmen handler bla. om hans barske barndom med mobberi og et kæmpe svigt fra hans far. Man følger årerne som passerer i Pauls liv, hvor han oplever sin første kærlighed, utallige uheld og en kamp om selvtilliden. Mere i dybden vil jeg ikke gå, da jeg ikke vil røbe alt for meget, som sker i filmen.
Men filmen er enorm sjov og samtidig sidder man med en kæmpe medfølelse for en pjok som gang på gang er uheldig. Filmen er “feel good” film, som giver et kæmpe smil på læben, når man forlader biografen. Så hvis du er til grin, gråd og feel good – så kan jeg klart anbefale filmen One chance :-)

Jeg vil smutte igen. Den står på projekt senere med en brudekjole, konfirmationskjole og dåbskjole med vores designer i familien – glæder mig!!.. Og nej jeg skal ikke giftes :-)

6 kommentarer

 • Julie Ragbar

  Jeg glæder mig osse til at se den. Jeg hever kæresten med i aften og vi skal se den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Ragbar

  Jeg glæder mig osse til at se den. Jeg hever kæresten med i aften og vi skal se den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Ragbar

  Jeg glæder mig osse til at se den. Jeg hever kæresten med i aften og vi skal se den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Jeg håber at I nød filmen og I var ligeså begejstret som jeg :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Jeg håber at I nød filmen og I var ligeså begejstret som jeg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Jeg håber at I nød filmen og I var ligeså begejstret som jeg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Mira cardigan