Last night

Behind the lens

 

jpegm

Som jeg tidligere har skrevet om i dette indlæg, så var jeg forleden aften til en makeup med nogle søde veninder. Min veninde, Tanja skulle bruge nogle modeller til en ny portofolio, ligeledes bruge en fotograf til at forevige billederne. Det var super hyggeligt og meget spændende. Da jeg selv er en fotonørd og næsten altid har et kamera på mig (mobil såvel som kamera) så gik billedestormen for alvor i gang.

Jeg var selv foran kameraet, men imens de andre modeller blev gjort skønne (mere end de er i forvejen) så gik jeg rundt “backstage” og fik taget en masse billeder. Jeg har desværre ingen billeder af det endelige resultat, men jeg håber at jeg på et senere tidspunkt kan låne billederne og vise jer dem. Men det var nu rart at blive nusset om og ikke mindst smalltalke med de andre piger.

Jeg har en dejlig dag med en friaften for mig selv, ja! Der er lige et par småting, huslige og kedelige, men nødvendige ting der skal være styr på. Og senere en kaffedate med en veninde, ja! Jeg håber I har nogle dejlige planer for dagen.
Hav en dejlig onsdag :-)

6 kommentarer

 • Gitte L. Holm

  Billederne er super flotte. Jeg synes ikke at håret er noget vildt. Er hun designer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte L. Holm

  Billederne er super flotte. Jeg synes ikke at håret er noget vildt. Er hun designer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Det ser skam spændende ud. Det ligner I havde en god aften :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Det ser skam spændende ud. Det ligner I havde en god aften :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte L. Holm

  Billederne er super flotte. Jeg synes ikke at håret er noget vildt. Er hun designer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Det ser skam spændende ud. Det ligner I havde en god aften :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Last night