Look of the day: Cosy winter in burgundy

Lately..

little olli
Jeg har i et øjeblik kidnappet familiens nyeste medlem, Little O :-)

chips
Resultatet af gårsdagens projekt af hjemmelavet chips :-)

preg
Og fra et nyt medlem, til et kommende medlem i familien. Gradvide mavser er altså bare flotte :-)

winter
Og sidste billede af hvad min taske har indeholdt de sidste par dage. Brr det har været koldt!

Nogle gange er det bare rart at kunne nyde livets stunder og også de kommende stunder. Jeg har på det seneste haft fornøjelsen af at se min lille nye nevø, som ligenu går under navnet “Lille O” :-) Og så bliver man en rigtig stolt storesøster, når ens lillesøster har født sådan en lille fantastisk dreng :-) Så hermed en meget glad Moster :-) (Små børn er jo fantastiske!!)
Som jeg fortalte i dette indlæg, så har jeg kastet mig ud i sunde snacks. Og resultatet blev ganske vellykket og kunne med god samvittighed spise løs af chipsene ;-) Opskriften kommer op på bloggen i en af de kommende dage – I promise :-)
Af de læsere der har fulgt bloggen længe, så kommer det vist ikke som nogen overraskelse at jeg er et stort familiemenneske, som har mine søskende kært. Så jeg er lykkelig for at familien kun bliver større, nu hvor to af mine søstre har stået for babyboom :-) Så min kære storesøster venter sig til april og derfor var det en oplagt mulighed at komme med et lille mavse billede :-) Hvilket betyder at jeg bliver moster X 2 – yaaah! :-)
Og tilsidst et billede af garderobens musthave i den sidste uges tid. Det har jo været pokkers koldt udenfor, så jeg har måtte pakke mig ind i diverse tørklæder, pandebånd og luffer – så vinteren er stadig et hit hos mig ;-)
Jeg håber at I også nyder og værdsætter jeres gode stunder i livet – det er skønt at kunne leve i sådan nogle dejlige omgivelser :-)

Ha en sød mandag alle sammen :-)

6 kommentarer

 • Pernille C

  Du ser godt ud med en baby i armene :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille C

  Du ser godt ud med en baby i armene :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille C

  Du ser godt ud med en baby i armene :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Haha tak søde – man bliver jo helt kuller at have sådan en lille bebs i armene :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Haha tak søde – man bliver jo helt kuller at have sådan en lille bebs i armene :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Haha tak søde – man bliver jo helt kuller at have sådan en lille bebs i armene :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Cosy winter in burgundy