Lately..

Little easy snack

chips

chips1

Som jeg har blogget om tidligere, så har jeg lavet den nemmeste (og sund) snack, som er perfekt til en sundere mellemmåltid eller blot som en aftensnack. :-) Snacken er hjemmelavede chips af meget få ingredienser og kan derfor laves af alle.

Du skal bruge:
4-5 store kartofler (bagekartofler kan også bruges)
Salt
Peber
Paprika

Skræl kartoflerne og læg dem i blød i en times tid i en skål med vand. Derefter skær kartoflerne i meget tynde skiver. Jeg har brugt en speciel skræller, som kan “skrælle” kartoflerne i tynde skiver. Læg skiverne på en bageplade og lad dem  tørre i en time. Du kan nu krydre skiverne med peber, salt og paprika. Bag chipsene øverst i ovnen på 200 grader i ca. 10 min. Hold øje med chipsene, da det kan variere hvor hurtigt de bager. :-)

Chipsene kan krydres med alverdens lækkerier. Jeg vil selv prøve med purløg og havsalt næste gang. Jeg er sikker på at det bliver et hit! :-)

 

21 kommentarer

  • Marianne

    Nem opskrift. Den skal prøves :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne

    Nem opskrift. Den skal prøves :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne

    Nem opskrift. Den skal prøves :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Carlsen

    De ser noget lækre ud. Det må klart prøves af :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Carlsen

    De ser noget lækre ud. Det må klart prøves af :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne Larsen

    Mums de ser go’e ud. Skal de skrælles inden de ligges i vand?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne Larsen

    Mums de ser go’e ud. Skal de skrælles inden de ligges i vand?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Carlsen

    De ser noget lækre ud. Det må klart prøves af :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne Larsen

    Mums de ser go’e ud. Skal de skrælles inden de ligges i vand?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Henriette Jensen

      Tak, de er virkelig lækre :-)
      Nej du skal skrælle kartoflerne først og så skære dem i strimler :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte Østergaard

    Kan man riste dem på panden istedet for at bage dem i ovnen?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte Østergaard

    Kan man riste dem på panden istedet for at bage dem i ovnen?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte Østergaard

    Kan man riste dem på panden istedet for at bage dem i ovnen?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Henriette Jensen

      Det lyder som en god ide, det må prøves :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

    Den er super nem og lækker :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

    Den er super nem og lækker :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

    Tak, de er virkelig lækre :-)
    Nej du skal skrælle kartoflerne først og så skære dem i strimler :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

    Tak, de er virkelig lækre :-)
    Nej du skal skrælle kartoflerne først og så skære dem i strimler :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

    Det lyder som en god ide, det må prøves :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

    Det lyder som en god ide, det må prøves :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately..