See you soon

Look of the day: Grey to the holiday

grey holiday
Look of the day: Cardigan: Selected Femme, Kjole: H&M, Støvler: Bianco, Tørklæde: Sand, Solbriller: Rayban

Ferien er ovre og jeg er tilbage på bloggen. Der er noget fantastisk ved at kunne tænke tilbage på en af de dejligste vinterferier jeg længe har haft. Jeg har givet mig selv lov til at koble helt af og holde fri. Samtidig har jeg tilbragt nogle af dagene i sommerhus med min dejlige familie, hvilket sluttede min ferie af på bedste vis. Jeg er taknemmelig for at kunne læne mig tilbage og nyde omgivelserne omkring mig. Dog var sommerhuset langt væk fra netværk og generelt nogen form for forbindelse, så det gav lidt problemer på bloggen, med at uploade diverse planlagte opslag. Men samtidig også sundt for mit ellers afhængighed til netværk. Så jeg fik et par “fridage” fra bloggen, hvilket nok har givet mig mere blod på tanden til at fortsætte med skrive på bloggen og finde på flere kreative ideer. Så glæd jer ;-) Jeg er lige kommet hjem fra en løbetur og vil hoppe i bad og derefter i seng. Det har været hårdt at starte op igen efter ferien. Må I få en dejlig aften :-)

30 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

See you soon