W.E.E.K.E.N.D

Movie night

twelve-years-a-slave

Uh hvor er det skønt at have weekend og vågne op til… REGN!!
Efter en dejlig dag igår med masser af solskin og forårsstemning i luften – så troede jeg egentlig at foråret var på vej. Men næ nej, regnvejrsdagene er vendt tilbage. Men det skal ikke ødelægge denne dejlige lørdag hvor jeg har dejlige planer og en movie date night. Jeg skal nemlig ind og se Twelve years a slave. Og jeg glæder mig! Godt nok havde jeg ikke hørt om filmen før et par dage siden, men den virker til at være meget spændende. :-)
Jeg håber at I har nogle dejlige planer for dagen, trods det kedelige vejr :-)

6 kommentarer

 • Tine

  Du skal tage og glæde dig. Den er super go og rørende :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Du skal tage og glæde dig. Den er super go og rørende :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Du skal tage og glæde dig. Den er super go og rørende :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to create my own blog and would like to know where u got this from. thank you

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to create my own blog and would like to know where u got this from. thank you

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to create my own blog and would like to know where u got this from. thank you

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

W.E.E.K.E.N.D