Movie night

Spring feeling

spring1

Hvem ville ikke ønske at kunne slentre rundt i sommerkjoler og nyde solen ligenu? Jeg ville!! Jeg er i et forårshumør og elsker når solen lige titter frem i disse dage, bare lige for at kunne mærke lidt forårsstemning i luften. Derfor kom jeg forleden til at kigge på de nye forårsvarer der er kommet i butikkerne og online. Det kan være farligt skulle jeg hilse og sige! Nok se, men ikke købe! Eller.. Måske bare lige købe et par enkelte items, for at ønske foråret velkommen. Det skader vel ikke nogen? ;-)
Billederne ovenover er fra Asos og hvis du er ligesom jeg og heller ikke kan vente, så kan du klikke lige her og komme direkte til varerne ;-) God shoppelyst!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Movie night