En nem ret

7 dresses

7 dressesto

Godaften herinde :-)
Jeg ville lige tippe jer om Asos vidunderlige discount denne weekend. De har nemlig 50 % på udvalgte styles. Og da jeg elsker kjoler, så har jeg selvfølgelige fundet 7 af mine favoritter. Det skal lige siges at alle kjoler ovenfor kan du ligenu spare 50 %, så skynd dig ind på Asos :-)

Jeg er lige kommet hjem fra en dejlig og lang løbetur. Og kan glæde mig over årets første løbetur i T-shirt. Yay! Det må være et tegn på at det er forår ;-) Resten af aftenen skal bruges på dyner og film. Det har været en hård og travl uge for mit vedkommende, så hjemmeaften må vist være på sin plads ;-)
Jeg håber at I får en ligeså dejlig fredag aften :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En nem ret