7 dresses

Mine favoritter

minefavoritter

Jeg elsker mit lille “fad” med parfumer. Jeg har mine parfumer til at stå rundt omkring i lejligheden. Men dette lille fad indeholder mine allerbedste favoritter. Ligenu har jeg faktisk byttet dem ud med nogle andre, da foråret er kommet frem, så jeg vælger altid nogle lettere blomsterdufte om sommeren. Og de tunge dufte til om vinteren, hvilket jeg synes er mere passende. Jeg hælder nok mest til de søde dufter generelt, de er lette og har en snert af sommer i alle af dem. Desuden kan jeg godt lide at man dufter “naturligt” af parfumen og ikke er blevet omfavnet af parfume. ;-)
Se med i morgen, hvor jeg har en god nyhed til jer – det handler om parfumer, og så siger jeg ikke mere  ha ha ;-)

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 dresses