Music: Waterfall

8 favoritter

hmcon

Godmorgen!! :-)
Vejret er jo noget så skønt her til morgen, hvilket kun kan få smilet frem hos mig! :-) Derfor får man jo helt lyst til at shoppe forårs tøj, ikke sandt? ;-)
H&m har lanceret en conscious kollektion, hvor der er fokus på bæredygtigt og miljøbevidst tøj i en virkelig lækker kvalitet. Kollektionen udkommer i dag og jeg har allerede fundet 8 favoritter, som jeg ville elske at have i min garderobe. Specielt vil jeg ønske mig nr. 2 kimonoen – som jeg ville elske at vandre rundt i :-) Har I nogle favoritter? :-)

Hav en dejlig aften – nu vil jeg smutte i biffen med min søde mor :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Music: Waterfall