Braids to fall

braids

Åh hvor er det dejligt med weekend. Jeg håber også at I har nydt weekenden? :-) Jeg er ret stor fan af søndage. Specielt søndage uden planer. Jeg elsker at have tid til at lave forskellige ting om søndag, som jeg ellers ikke har haft tid til i løbet af ugen. Om det så betyder en dag derhjemme eller andre spontane planer. Jeg er lige kommet hjem fra en hyggelig tur med min veninde, og vil hoppe i løbetøjet. Men inden da, så får I lige et pre-view på en hair tutorial, som er en af de nemmeste håropsætninger og tager under 5 min at lave. :-) Da det er længe siden at jeg sidst har postet en hair tutorial, så skal I ikke snydes denne gang. Jeg poster senere en video med en tutorial på Braids to fall. :-)

Må I få en dejlig søndag!

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hair Inspo