A little hello

Friday 60 % off

asos60off

Jeg vil lige tippe jer om at Asos ligenu har op til 60 % rabat på alle sommerkjoler. Og da vejret er helt forårsagtigt i dag, hvorfor så ikke benytte tilbuddet og tage forskud på sommerkollektionen? ;-)
Ovenover er mine bud på sommerens kjoler. Jeg elsker at mikse lidt mørke farver om sommeren med lidt andre lysere nuancer. Det giver et så fint look når man har fået lidt farve på kroppen. ;-) Så jeg ville ikke have noget imod den beige/brune kjole eller blot den mørkeblå. Mon ikke de hopper i min indkøbskurven inden længe :-)
Nå jeg vil ud og nyde det dejlige vejr og senere ud og spise med nogle søde kollegaer.
God weekend :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A little hello