Hair updo: Braids to fall

Music: Waterfall

Hej søde læsere
Først og fremmest et kæmpe tak for jeres søde kommentarer til gårsdagens indlæg. Jeg er taknemmelige for at jeg har så søde og trofaste læsere, som hver dag kigger ind på bloggen. Det er altså rart at vide at det man skriver om, fanger andre mennesker. Så et stort TAK! :-)

Jeg faldt over denne sang forleden, hvilket fik mig til at tænke over, at det er længe siden jeg sidst har postet noget musik til jer. Så på en så fin tirsdag, får I lige denne med på vejen :-) Sangen hedder Waterfall og er sunget af den danske Christopher. Hør den! :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hair updo: Braids to fall