Lately

New in: New leo shoes

leoshoes
Er de ikke bare super fine? Jeg faldt en smule for de her, da jeg forleden aften shoppede på nettet, og de måtte simpelthen ende i min indkøbskurv. Og nu er de mine! :-) Og til en sindssyg billig pris – så hvis du også har få et lille crush på mine leo shoes, så kan du købe dem lige HER. Jeg vil specielt bruge mine loafers til mine nederdele og kjole outfits, men jeg håber dog snart at kunne hoppe i dem i bare tæer. Forår kom frem! :-)

Jeg har haft en super dejlig dag, hvor jeg har været på barselsvisit hos min lillesøster. Sådan nogle dage er netop hvad en ferie skal bruges på, efter min mening. Have tid til at besøge venner og familie og nyde at have masser af tid! :-)
Nå jeg er lige kommet hjem fra en blæsende løbetur og vil hoppe i bad og finde mig noget sen aftensmad . Kan I have en dejlig aften :-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately