Look of the day: Mixed pattern

Spring is here

summerlimonade

Nogle gange er det rart lige at stoppe op et øjeblik og lige nyde tilværelsen. Stilheden. Solstrålerne. Ja faktisk alt omkring mig ligenu, er en nydelse! Og kan det være andet, når solen skinner og man endelig kan rende rundt i nederdel og bare ben? Jeg er fan!
Jeg er simpelthen så vild med forår, især fordi det er lidt mere tilladt at spise flere is hver dag og fordi mennesker omkring altid er i dejligt humør på denne årstid. (Det er de jo hele året, men det er helt specielt om foråret)
Og så er det knap så sjovt at sidde inde på kontoret og se på det dejlige vejr udenfor. Heldigvis har jeg de sødeste kollegaer, som har spist frokost med mig udendøre, de sidste par dage. Så kunne man jo lige få lidt sol på næsetippen :-)
Og så kommer vi til forårsaftnerne, nemlig limonade drik! Jeg elsker at kunne ligge i solen og nyde et glas iskoldt limonade. Jeg vender tilbage i morgen med opskriften på limonaden ovenover :-)

 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Mixed pattern