Shoes for blues

Messy hair buns

messy hair buns

Jeg elsker at blive inspireret af hår og hår opsætninger. Jeg kigger ofte på nettet eller pinterest for inspiration. Specielt efter at mit hår er blevet så langt, så finder jeg det nogle gange svært at få lavet nogle fine opsætninger. Men når jeg bliver inspireret, så har jeg en tendens til at være kreativ og selv finde på nye ideer. Derfor har jeg selvfølgelig lavet en ny tutorial, som lovet ;-) Jeg håber på at kunne få den lavet færdig her til weekenden, så kig endelig ind :-)

Jeg har fået miniferie! Og hvor er det tiltrængt! Jeg har haft en travl uge og når man allermest har lyst til at være hjemme og slappe af, så dukker der dejlige spontane planer op. I går hyggede jeg med nogle søde veninder, der førte videre til flere spontane planer og en aldeles dejlig aften. I dag skal bruges en løbetur, en lang gåtur med en veninde og i aften spise middag med 5 søde piger, og mon ikke det bliver til lidt mere. Hehe..
God bededags ferie til jer alle, hvad enten om I har nogle dejlige planer eller blot har brug for afslapning :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoes for blues