Today

Outfit of the day

outfitoftheday
1. Bukser fra Samsøe Samsøe HER 2. Top fra Second Female HER 3. Sandaler fra Samsøe Samsøe HER

Pyh jeg synes det er varmt! Men jeg elsker det. Jeg elsker at solen har vist sig fra sin bedste side den sidste uges tid. Og i guder hvor er det herligt! Men samtidig har jeg krise. Tøjkrise! Jeg synes alt i min garderobe er sort eller generelt vinterinspireret. Så jeg har brug for noget mere farve i min garderobe. Så derfor faldt jeg over outfittet ovenover, da jeg forleden dag var nede og lede efter sommertøj. Selvom jeg nok altid hælder mest til sort tøj, eller bare en nederdel der er sort. Så drømmer jeg alligevel om at kunne hoppe i et helt sommer farverig sæt. Hvad synes I? :-)

3 kommentarer

 • Sanne

  Skoene er to die for. (thumps up) Jeg har dem selv og jeg går ikke i andet ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Skoene er to die for. (thumps up) Jeg har dem selv og jeg går ikke i andet ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Skoene er to die for. (thumps up) Jeg har dem selv og jeg går ikke i andet ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today