Dress up

Today

sunday

Det har været en dejlig søndag af slagsen. Jeg stod tidligt op imorges, pakkede bilen og tog afsted til loppemarked med min søde mor. Og sikke en succes!! Jeg er ellers ikke typen der tager til loppemarkeder og sælger ud af mine ting. Så dette var min første gang. Det har været så hyggeligt og har mødt en masse en søde mennesker. Vi havde solskin det meste af dagen, hvilket bragte mange mennesker til, ligeledes fik vi solgt en masse. Så jeg er godt tilfreds. Dog kræver sådan et loppemarkeds-tur noget planlægning. De sidste par aftener har stået på sortering af alle mine ting, men der er bare et eller andet tilfredsstillende at kunne få ryddet ud i tøjstativet. Hvilket er en perfekt undskyldning for at shoppe lidt nyt ha ha.. Alt i alt har det været en rigtig dejlig dag som afsluttede med en cykeltur, afstemning og en sommer is med en sød veninde. Jeg håber at I har haft en ligeså dejlig søndag. :-)

Hvad synes I egentlig om loppemarkeder og kan I anbefale nogle? :-)

12 kommentarer

 • Maya Sophie

  jeg ved ikke hvor du bor henne i Danmark. Men Bellahøj har nogle gode flea market. Prøv dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya Sophie

  jeg ved ikke hvor du bor henne i Danmark. Men Bellahøj har nogle gode flea market. Prøv dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Du ser skøn ud på billedet Henriette ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Du ser skøn ud på billedet Henriette ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidselsblog.dk

  Du burde til Silkeborg. Der har de næsten hver weekend, hvor de har en hel hal man kan sælge ud i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidselsblog.dk

  Du burde til Silkeborg. Der har de næsten hver weekend, hvor de har en hel hal man kan sælge ud i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya Sophie

  jeg ved ikke hvor du bor henne i Danmark. Men Bellahøj har nogle gode flea market. Prøv dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Du ser skøn ud på billedet Henriette ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidselsblog.dk

  Du burde til Silkeborg. Der har de næsten hver weekend, hvor de har en hel hal man kan sælge ud i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Nielsen

  det er hyggeligt at tage til loppemarkeder. Jeg er ikke selv så meget for at stå og sælge. Jeg har da tit købt gamle antikke møbler. det kan varmt anbefales

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Nielsen

  det er hyggeligt at tage til loppemarkeder. Jeg er ikke selv så meget for at stå og sælge. Jeg har da tit købt gamle antikke møbler. det kan varmt anbefales

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Nielsen

  det er hyggeligt at tage til loppemarkeder. Jeg er ikke selv så meget for at stå og sælge. Jeg har da tit købt gamle antikke møbler. det kan varmt anbefales

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dress up