Running status

A year ago

juni1.
Var jeg atter i klædt i sort…
juni3
Viste mine favoritter frem på bloggen. :-)
juni.
Viste langt hår og simple outfits..
juni6
lyttede til Neighbourhood og gør det stadig ;-)
juni7.
var jeg glad for leo og burgundy..
juni4.
lavede opskrift på sund avocado smoothie…
juni5.
nød sommervejret i grå toner :-)
juni8
var med i kampagnen “3 stik for livet” – et spændende projekt. :-)

Sidste års billedestorm fra juni måned 2013. Samtidig en afslutning på min tidligere blog. Jeg kan huske hvor meget forvirring og hvilke tekniske problemer bloggen pludselig lå under. Men jeg er glad for at have skiftet til min nuværende blog- det var den bedste beslutning. :-)
Jeg synes altid at det er ret hyggeligt at kigge gamle billeder igennem. Man mindes nogle dejlige stunder og jeg sidder næsten altid med et smil på læben, når jeg skal finde billeder til “A year ago”. Nogle gange bliver det endda til grin – kender I det at man kigger tilbage på billeder og tænker “Havde jeg virkelig det tøj på – så jeg virkelig sådan ud?”. Derfor kan jeg godt lide at hive mine gamle billeder frem :-)

Nå jeg er faktisk på vej ud af døren. Jeg skal mødes med et par søde veninder til en dinnerdate og derefter skal min veninde tatoveres, jeg er lidt spændt på hendes vegne :-)
Kan I have en dejlig mandag! :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Running status