Look of the day: Mixed black and white

A year ago

juli20133
tilbragte timer i den nye T-shirt fra Christinas kampagne Perfect fit :-)
juli20131
viste jeg detaljer i leo bukser…
juli20132
lavede jeg en strand guide med de mest nødvendige ting til strand tasken.
juli20134
dasede rundt i en polka prikket kjole (og gør det stadig)
juli20135
var i sommerhus med familien og iført dette strandlook.
juli20136
var svært glad for denne nederdel :-)
juli2013
nød den dejligste sommer :-)

Det er første arbejdsdag efter ferien og selvom det er noget så rart at komme tilbage på arbejde og få sine faste hverdags rutiner tilbage, så kunne jeg nu godt have brugt et par ugers ferie lidt endnu ;-) Hvilket har fået mig til at tænke på sidste års sommer. En herlig sommer der var fyldt med dejlige sommer moments bla. masser af isspisning, gåture ved stranden, shoppede i London, dasede i Spanien og generelt nød den danske sommer. Faktisk synes jeg at tiden går så stærkt, at mange af minderne fra sidste år stadig hænger ved. Derfor synes jeg nu altid at det er ret så hyggeligt at finde gamle billeder frem og mindes de dejlige stunder man nu engang har haft :-)

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Mixed black and white