A year ago

Birthday

Happybirthday1

Bloggen bloggeronheels.dk har 1 års fødselsdag! HURRA! Tænk engang at jeg for et år siden skiftede min gamle blog ud med denne “nye” blog. Og at det allerede er et helt år siden. Pyh jeg synes tiden går alt for stærkt. Men sikke et år!
Bloggen har efterhånden vokset sig større og med mere end 10.000 læsere om måneden, så kan jeg kun være glad på bloggens vegne og dens udvikling.

TAK til alle læsere som har kigget forbi bloggen det sidste års tid – I har bare været så gode og så søde. Det er en sand fornøjelse at læse jeres små historier og jeres respons støtter bloggen ret så fint. I følger mig i mine nedture og hepper på mig ved mine opture. Selv når jeg i travle periode ikke får blogget i nogle dage – så følger I stadig med! Det er simpelthen den bedste bekræftelse for en blogger – så endnu et KÆMPE tak, I er søde hver og én! :-)

Efter at have blogget i 2 år, så føler jeg stadig en stor passion for at blogge, så hvad siger I til at et år mere? ;-)

I anledningen af bloggens fødselsdag, så har jeg selvfølgelig gemt en lille konkurrence til jer – så kig ind i morgen og deltag :-)

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A year ago