Hair – I care

newhaircut IMG_1994

Når det er sommer, så føler jeg altid at det er tiltrængt med noget nyt. Om det så er tøj, ny stil, eller nyt hår – det kommer alt sammen ud på ét. Jeg har nemlig altid lyst til at prøve noget nyt. Og da jeg sjældent taler om mit hår, og derimod ofte er blevet stillet spørgsmål til mit hår. Så tænkte jeg, at dette var en mulighed for at fortælle om mit hår – Rapunsel ;-)
Jeg er for nylig blevet klippet. Jeg plejer at blive klippet ca. hver 3. måned. Ja, jeg ved at man normalt plejer at rådgive os langhårede piger om, at blive klippet hver 5. uge. MEN, mit hår gror meget hurtigt og sjovt nok, så får jeg ikke de spaltede spidser efter 5 uger, som alle taler om. Derfor passer det mig (og min frisør) fint, at jeg bliver klippet hver 3. måned.

Ahem… Er det så nu, at jeg skal fortælle at jeg faktisk ikke har været forbi min frisør siden januar? :-) Ups… Jeg har været en travl kvinde det sidste halve år, så jeg må indrømme at “hår situationen” nok har ligget i bunden af min to-do liste. Men nu er jeg blevet klippet! Og jeg elsker det! Det ser faktisk stadig ret langt ud oppe på billedet. Men det snyder lidt, synes jeg. Faktisk synes jeg at mit hår er blevet noget kortere og jeg er vild med det. Jeg er nemlig lige præcis den person der plejer at sige til frisøren. “Maks. 2 cm og ikke mere!” Jeg har kæmpet i nogle år med at få alle mine etager ned til en lang længde, den samme længde. Men i mit lange hestehår, så bliver det en anelse tungt og kommer hurtigt til at se “slasket” ud.
Så derfor tog mit valg af frisure lige en drejning i går. Nemlig at få klippet mit lange hår i et par enkelte etager igen. Bare lige for at få det løftet. Og ikke nok med at mit hår føles sundere, så er det mere let og naturligt :-)

Der er mange af jer, der har spurgt ind til hvilke produkter jeg bruger. Og jeg må desværre skuffe jer og fortælle at jeg faktisk kun bruger et produkt. Mit hår bliver alt for slidt og endnu mere heste-hår-lignende, hvis jeg bruger hårspray, voks osv.
Så det eneste jeg bruger til mit hår, er en balm fra Paul Mitchell. Det er vel nærmere en hårcreme, som jeg putter i spidserne, for at samle håret lidt mere. Jeg bryder mig ikke om at skulle putte alt for mange produkter i mit hår, da jeg godt kan lide at det ser naturligt ud :-)
Men derimod bruger jeg mit GHD fladjern ret meget. Da jeg har krøller eller det er vel nærmere fald i mit hår, så er det rart at kunne flade håret, da jeg vil mene at det ser sundere ud. Men jeg er blevet bedre til at bruge mine krøller – men desværre bruger jeg heller ikke nogle produkter der. Endnu en gang må jeg konstatere at jeg godt kan lide det naturlig “rodet” look :-)

18 kommentarer

 • Gitte

  Dit hår er helt misundelseværdig.! Det er langt og meget glansfuldt. Utrolig du ikke bruger produkter i dit hår. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Dit hår er helt misundelseværdig.! Det er langt og meget glansfuldt. Utrolig du ikke bruger produkter i dit hår. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Dit hår er helt misundelseværdig.! Det er langt og meget glansfuldt. Utrolig du ikke bruger produkter i dit hår. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Tak søde Gitte. Nogle gange kan jeg dog ønske at det var en lang page – især i denne varme. Men jeg er ret så glad for det af og til :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Du har rigtig smukt hår. Hvor langt er dit hår?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Du har rigtig smukt hår. Hvor langt er dit hår?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  og hvilket ghd fladjern har du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  og hvilket ghd fladjern har du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Du har rigtig smukt hår. Hvor langt er dit hår?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Tak søde Karin. Mit hår går ned til BH kanten, hvis det kan hjælpe dig. Det er lidt svært at bedømme længden, synes jeg :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  og hvilket ghd fladjern har du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Jeg har et GHD fladjern – jeg er dog ikke sikker på hvilken model det er :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak søde Gitte. Nogle gange kan jeg dog ønske at det var en lang page – især i denne varme. Men jeg er ret så glad for det af og til :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak søde Gitte. Nogle gange kan jeg dog ønske at det var en lang page – især i denne varme. Men jeg er ret så glad for det af og til :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak søde Karin. Mit hår går ned til BH kanten, hvis det kan hjælpe dig. Det er lidt svært at bedømme længden, synes jeg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak søde Karin. Mit hår går ned til BH kanten, hvis det kan hjælpe dig. Det er lidt svært at bedømme længden, synes jeg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Jeg har et GHD fladjern – jeg er dog ikke sikker på hvilken model det er :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Jeg har et GHD fladjern – jeg er dog ikke sikker på hvilken model det er :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *