Favorite?

Instagram lately

instagram.

Pyh det er vist ved at være et stykke tid siden jeg sidst har uploadet billeder på bloggen, fra Instagram. Men nu er der jo kommet et så fint lille diasshow på bloggens højre side, så man stadig kan følge med. Du kan selvfølgelig også følge bloggen på instagram ved at trykke lige HER. Så kan du automatisk følge med i min hverdag, hvor jeg viser lidt flere billeder :-)

Jeg synes sommeren er fløjet afsted, selvom den jo stadig er omkring os, så er det alligevel bare anderledes, når man er startet på arbejde igen. Man kan ikke bare lige tage afsted på spontane planer eller dase i solen. Så forhåbentlig kan jeg bevare sommeren, selv efter arbejde. :-) Billederne bærer også præg af at jeg har haft sommerferie.
Jeg har badet på stranden (og undgået krabber)
Jeg har spist adskillige is og jordbærkager ( man burde kunne købe dem året rundt!)
Jeg har smagt den bedste milkshake med jordbær og hvid chokolade!
Jeg har vist mange forskellige outfits og delt smil ud :-)
Jeg har nydt mine fine nelliker i min stue.
Og løbet på Bornholms fineste strand.

Det har været nogle skønne uger og nogle dejlige oplevelser :-) Nu vil jeg køre hjem til min mor og være med til at designe hendes nye stue – glæder mig! :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorite?