T.G.I.F.

Look of the day: Burgundy at sun

burgundy2burgundy3burgundy1
Look of the day: Kjole: Vila (gammel) Pumps: Bianco, Ur: CK, Armbånd: Dyrberg/Kern

Godmorgen :-)

Jeg sidder ligenu og nyder morgenstunden med en solid morgenmad og tænker over aften i går. Jeg var til fødselsdagsfest hos en af mine veninder. En virkelig hyggelig fest, udendørs. Og det var bare en af de der sommeraftener, hvor man hyggede,snakkede med gamle veninder og nød solen. Et virkelig herlig garden party arrangement. Sådan en aften kan jeg leve højt på længe. :-)

Outfittet er for resten fra i søndags, hvor jeg var til barnedåb hos min søde lille niece Alberte. Og hvor jeg fik æren af at være hendes gudmor og bære hende i kirken. Så ikke nok med at jeg nu er en stolt moster, så er jeg også en stolt gudmor. Sådan noget betyder bare alverden for mig, det er stort! :-) Alt i alt en herlig og smuk dag!

Men det er blevet en ny dag, så trods manglende søvn så venter der en dejlig dag! Jeg tager lige om lidt afsted med et par veninder til secondhand sale, hvor det meste af min garderobe skal sælges. Så kryds fingrer for solskin og masser af varme, ikke? :-)

Jeg kigger ind i morgen igen. Hav en skøn weekend! :-)

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

T.G.I.F.