Going to flea market

Look of the day: Grey yesterday

zebra1
zebra goes white
zebra2
Look of the day: Bluse: H&M, Nederdel: Global, Ballerinaer: H&M, Taske: H&M

Hej søde læsere :-)

I får lige billederne af dagens outfit i går, hvor jeg var afsted til det sidste flea market i år, med min søde mor.
Vejret var fantastisk, så imens vi solgte vores ting, så kunne vi samtidig lige tanne den lidt. Derfor var jeg hoppet i mit lidt mere praktiske outfit – det er rimelig praktisk, når man skal flytte diverse kasser og stativer ind i bilen og ud på standen. Det kræver jo lidt flytning sådan en dag :-) Men herligt var det helt bestemt!

Jeg er lige kommet hjem fra en hyggelig dinner date med min storesøster. En ret så hyggelig aften i det hele taget. Vi nød en dejlig middag og sluttede af med en enkelt. Da jeg er meget tæt med min søster, så er det netop sådan en aften her, jeg værdsætter meget højt. Vi har helt bestemt bånd, som nærmest er ubrydelig og jeg ved slet ikke hvad jeg skulle gøre uden hende :-)
Nå jeg vil hoppe i seng og gøre klar til endnu en dejlig sommerdag i morgen.
Godnat herfra :-)

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Going to flea market